Hoću jahati

Plakat Hocu jahati

Naša Udruga je odavno prepoznala blago koje nam donose susreti s četveronožnim prijateljima i pomagačima konjima. Zato s našim korisnicima već dugi niz godina provodimo terapijsko jahanje.
Imamo sreću jer u našem prelijepom malom Daruvaru živi i poznata jahačica i terapeutica terapijskog jahanja Olesja Wirnsberger, na čijem imanju se okupljamo svakoga tjedna. Jašemo na Ani i Astri, a terapeutica i volonterke nam pokazuju razne vježbe na konju od kojih nam jačaju mišići, dublje dišemo i bolje se osjećamo. Uz volontere nam se dok jašemo obavezno pridruže i Olesjini psi Zeus, Lady i Mrvica. Ukratko, terapijsko jahanje je prava uživancija!
No, kako među našim članovima ima osoba s većim motoričkim teškoćama od velike pomoći bi nam bila i rampa za uzjahivanje te smo ovog vikenda krenuli s Humanitarnom akcijom čiji je cilj prikupiti sredstva za izgradnju iste.
Neizmjerno ćemo biti zahvalni na vašoj donaciji koja može biti u vrijednosti i jedne kave jer namjenska sredstva za rampu nemamo i svaka kuna će nam dobro doći kako bi svoj cilj ostvarili.
Ako imate bilo kakva pitanja ili prijedloge vezano za akciju slobodno nam se obratite u našem prostru, Preradovićeva 63 ili na mob 099/516-9797.
Uplate donacija možete izvršiti na žiro račun Udruge HR9723400091110079093 (Privredna banka) s naznakom – rampa za uzjahivanje.


Skip to content