Izložba fotografija

Izložba fotografija

Category : Objave

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, 3. prosinca u suradnji s Foto Film Klubom organizirali smo izložbu fotografija naših članova. Svečano otvorenje izložbe organizirano je u predvorju Pučkog otvorenog učilišta Daruvar . Pozdravnu riječ održala je predsjednica Udruge, Vesna Rohlik nakon koje su glavnu riječ preuzeli sami autori fotografija zajedno sa svojim foto-prijateljem Markom Čolićem .

Kroz njihov kratki razgovor gosti su saznali kako je došlo do prijateljstva između Udruge i članova Foto Film Kluba te što su sve novoga naučili i što su točno radili na njihovim zajedničkim druženjima. Nakon toga s velikom zahvalnošću podijeljene su zahvalnice svima koji su na bilo koji način pridonijeli organiziranju naše izložbe. Izložbu je svečano otvorio i gradonačelnik našeg grada, Dalibor Rohlik.

Također, cijeli program otvorenja izložbe uljepšali su i učenica 5. razreda Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar, Korina Krejča i profesor Soni Vinković svojom instrumentalnom točkom. Nakon službenog otvaranja izložbe gosti su slobodno mogli pogledati naš mali grad iz jednog drugog kutka, očima naših članova.

Izložba fotografija biti će otvorena za sve građane u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Daruvar do 20. prosinca ove godine.

Pozivamo sve zainteresirane da slobodno pogledaju fotografije našeg predivnog krajolika kojem se neiscrpno možemo diviti.


Skip to content