Donacije

Vaše donacije koriste se za podršku naših programa i projekata i u pravilu se koriste direktno za aktivnosti. Vaša donacija može biti namjenska za točno specifičan program, projekt ili aktivnost. Na Vaš zahtjev predstavnik GK VITE može prezentirati naše programe i projekte i na taj način Vam pomoći da lakše donesete odluku o donaciji te njenoj namjeni kao i drugim obvezama udruge “Korak Dalje” Daruvar prema donatoru.

O projektu: Udruga nam se obratila za pomoć u vidu financiranja sprava za izgradnju prvog dječjeg igrališta prilagođenog djeci s teškoćama u razvoju na području županije. Osim djece članova Udruge novo opremljeno igralište koriste i druga djeca, a na taj način se ujedno i promiče kvalitetna socijalizacija među djecom. Budući da djeca zbog svojih problema ionako najveći dio vremena provode u zatvorenom prostoru, ovaj projekt im je omogućio dodatne aktivnosti za stimuliranje njihovog razvoja na njima zabavan i zanimljiv način, a istovremeno im se pružila prilika za kvalitetan boravak na svježem zraku.

Veliko Hvala!

DONIRAJTE I VI

 

Vaša će donacija pomoći djeci s teškoćama u razvoju provedbom radionica udruge “Korak dalje” Daruvar na kojima će njihove majke i očevi dobiti dodatna znanja, savjete i podršku, ali i snagu za suočavanje s izazovima u svojoj roditeljskoj ulozi. Svaka je kuna važna, ali na vama je da odaberete iznos donacije. Na tome Vam od srca hvala!

 


Skip to content