Božićni domjenak Udruge „Korak dalje“ Daruvar

Božićni domjenak Udruge „Korak dalje“ Daruvar

Category : Objave

Božićna tradicija Udruge se u utorak, 21.12.2021. ponovno održala nakon godine dana stanke. Svake godine prije novogodišnje pauze, Udruga organizira Božićni domjenak na koji su pozvani svi članovi, korisnici, zaposlenici, stručni suradnici, volonteri i ostali prijatelji udruge da zajedno proslave božićne blagdane i uspješno odrađenu proteklu godinu.

Domjenak je i prilika da se podjele darovi za male i velike korisnike, a ove godine ih je dijelio sam Djed Božićnjak. Kupovinu poklona kojima su obradovani korisnici su omogućili donatori: ADRA organizacija i njezina predsjednica, gđa. Slavica Marčeta, obitelj Monjik iz Njemačke, Saša i Sanja Šimek, Nataša Ružička, Udruženje obrtnika Daruvar, obitelj Šotola i Udruga OSI Daruvar.

Ove godine domjenak je održan u prostoru Društveno-kulturnog centra Daruvar. Za božićni program pobrinule su se učenice Glazbene škole, Petra Žukina i Ana Matić, a prikazan je i glazbeni spot koji su snimili sami korisnici poludnevnog boravka uz vodstvo volonterke, stručne suradnice Martine. Korisnici su otpjevali prigodnu pjesmu „Sretan Božić svakome“ i pozirali za izradu tematskih fotografija. Uređivanje videa je odradila volonterka Martina. Za glazbu i dobru atmosferu zaslužan je bio Nenad Peter – Pišta.

Božićni domjenak Udruge „Korak dalje“ Daruvar je prilika da se zahvalimo svim članovima Udruge, našim korisnicima, volonterima, zaposlenicima i svim ostalim suradnicima, bez kojih ne bismo mogli uspješno raditi već 20 godina.
Nakon Božićnog domjenka Udruga pauzira rad s korisnicima do 10.1.2022.


Skip to content