Božični domjenak

Božični domjenak

Category : Objave

Već tradicionalno udruga „Korak dalje“ Daruvar organizira božićni domjenak za svoje članove i njihove roditelje kako bi kroz druženje i zajedništvo ispratili staru godinu te si zaželjeli sve najbolje što si prijatelji mogu zaželjeti u novoj godini. Tako smo i 2015. Ispratili uz smijeh, veselje, poklone, kolače… Predsjednica Udruge Vesna Rohlik održala je pozdravni govor te zaželjela lijepi provod u prvom redu nominalnim članovima a roditeljima uživanje u programu koji su pripremili naši članovi.

Odlučili smo pokazati naša umijeća plesanja, recitiranja i glume roditeljima te se pohvaliti našim talentima. Naši veliki članovi pokazali su nam kako se pleše kolo i zapjevaju „narodne popevke“ dok su najmlađi kroz kratki igrokaz „Mali borić“ pokazali kako je svaki pojedinac na ovoj planeti predivan posebno kada ima uz sebe prave prijatelje. U nastavku smo svi skupa božićnim pjesmama dozvali i Djeda Božićnjaka čijim je dolaskom veselje bilo na vrhuncu, pokazale se i pokoja suzica koja je brzo nestala nakon što smo vidjeli da nas je ovaj veliki djedica u crvenom posjetio u dobroj namjeri.

Djedica je podijelio poklone, zapjevao s nama, malo popričao i ubrzo morao dalje drugoj dječici, a mi smo svoje veselo druženje nastavili u svojoj Udruzi u toplom i sigurnom. I tako smo došli do kraja 2015. godine, pozdravili sve lijepe trenutke u njoj, a izbeljli se svim ružnima koje smo ponosno ostavili iza leđa!!!


Skip to content