CHLOE – ENGLESKI KROZ IGRU

28577353_2060245644189081_3849645987932493577_n

CHLOE – ENGLESKI KROZ IGRU

Kategorija : Objave

U veljači je naš poludnevni boravak dobio novu aktivnost; učimo engleski s našom novom prijateljicom Chloe koja nam je u Hrvatsku stigla čak iz Walesa kao projektni menadžer Udruge „Mreža“ – centar za društvene inicijative.

Kroz neobavezni razgovor smo saznali da je razvila program za rano učenje engleskog jezika kroz različite igre i zabavne aktivnosti. Možemo vam reći da stvar savršeno funkcionira jer smo u dva mjeseca naučili jako puno engleskih riječi. Bez problema brojimo do deset – one (1), two (2), three (3), four (4), five (5), six (6), seven (7), eight (8), nine (9), ten (10), a znamo i boje; red – crvena, blue – plava, white – bijela, yellow – žuta, green – zelena, orange – narančasta, brown – smeđa. Bravo mi!

Najzanimljivije je ipak to što uopće ne primjećujemo koliko mnogo učimo jer se stalno igramo! Bacamo kockice, spajamo brojeve i boje, tresemo padobran, loptamo se loptama različitih boja, skupljamo ih, dodajemo se, i gle, već je gotovo! Baš šteta. Chloe, thank you very much! We are all looking forward to see you again!

Traži

SUPPORT