Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Category : Objave

Dana 02.12.2016. god. u Udruzi „Korak dalje Daruvar“ održan je Dan otvorenih vrata a upravo ti Udruge imaju priliku da se javnost informira i osvještava o važnosti postojanja udruga i njihovog djelovanja i upravo to je jedan od načina da članove naše zajednice potaknemo na volontiranje ili podršku našem radu.
Mi smo svoju zadaću u potpunosti ispunili. Pod broj 1 – širom smo otvorili vrata, iako su naša „vrata otvorena“ 365 dana u godini i kada god osjetite potrebu navratite. Pod broj 2 – posjetitelje smo na svoj način informirali što i kako mi to u udruzi radimo a nismo se nešto posebno pripremali, samo smo radili ono što i inače…. i pri tome se jako dobro zabavljali:)
Naša „Otvorena vrata“ bila su posvećena obilježavanju Dana osoba s invaliditetom (03.12.) i danu volontera (5.12.) te smo tom prigodom iznenadili naše vjerne volontere i kao mali znak pažnje za njihov veliki „rad“ uručili im poklončiće.
Uz naše stalne volontere svojim dolaskom počastio nas je naš gradonačelnik, zatim roditelji naših članova ali i nova lica za koja se nadamo da smo ono nešto u njima dotaknuli i da ćemo s našim druženjem nastaviti i dalje.
Od srca veeeliko hvala svima koji su nas posjetili, popričali s nama, poigrali se s nama, zabavili se s nama, posvetili svoje slobodno vrijeme nama… mi se nadamo da smo bili dobri domaćini i veselimo se daljnjim našim zajedničkim lijepim trenutcima.

🙂


Skip to content