Dani kruha

Dani kruha

Category : Objave

Ovaj tjedan i mi smo obilježili Dan kruha jednim pravim pekarskim pothvatom. Odlučili smo iznenaditi svoje najdraže pekarskim proizvodima, nastalim našim trudom. Uz glavnog kuhara sve smo pripremili i bacili se u bijelo brašno koje smo ukrasili s jajima, maslacem, čvarcima sitnim dekoracijama (orasima, grožđicama i dr.).

Pobrinuli smo se i da bude različitih okusa i oblika kako bi pokazali kako smo odlično savladali umijeće pečenja ukusnih kiflica i kolačića. Nakon što smo napravili veeeeeeeliiiku gromadu od tijesta, bacili smo se na najzanimljiviji dio posla, stvaranje bogatih kreacija okusa i izgleda. Kao pravi pekari nakon završetka posla i omamljeni neodoljivim mirisom gotovih peciva, degustirali smo svaki pojedini proizvod kako bi se uvjerili u njihovu vrhunsku kvalitetu.

Kao što smo već spomenuli, želja nam je bila iznenaditi naše roditelje te smo ostala peciva i kolačiće lijepo upakirali i odnijeli u svoje domove. Ponosni smo sami na sebe što smo uz veliku pomoć našeg kuhara izvanredno obavili zadatak i pokazali da sve možemo ako hoćemo!


Skip to content