Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata

Category : Objave

U sklopu drugih ovogodišnjih Dana otvorenih vrata, u petak, 9.9.2022. posjetila nas je predškolska skupina vrtićanaca Češkog dječjeg vrtića Ferde Mravenca. Dvorištem je odzvanjala cika i smijeh dok su se naši korisnici zajedno s vrtićancima prijateljski natjecali u različitim igrama.

Gađanje loptica u koš, bacanje žaba u dalj i bacanje lopte u zrak šarenim platnom discipline su u kojima smo odmjerili naše snage. Iako je konkurencija bila velika, gubitnika nije bilo, a nakon svog tog uzbuđenja zajedno smo se osvježili sokom i okrijepili grickalicama i keksima.

Ovakvim događanjima želimo naše korisnike uključiti u zajedničke aktivnosti s članovima naše lokalne zajednice, a lokalnu zajednicu pobliže upoznati s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s intelektualnim teškoćama, s ciljem stvaranja društva koje s empatijom i razumijevanjem gleda na svoje najranjivije članove.

Otvorena vrata su organizirana u sklopu projekta Korakovci na usluzi – socijalno uključivanje djece s teškoćama i njihovih obitelji u zajednicu osiguravanjem kvalitetnih socijalnih usluga, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 


Skip to content