DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

Category : Objave

Dane otvorenih vrata Udruge započeli smo otvorenjem izložbe fotografija pod nazivom „Koračamo daruvarskim ljepotama“ na kojoj smo posjetiteljima pokazali naše mogućnosti i da uz pomoć, u ovom slučaju članova Foto Film kluba Daruvar, naše mogućnosti nemaju granica, a završili smo predstavljanjem rada Udruge i prezentiranjem hum. akcije „Hoću jahati, pomozi mi da se popnem“ na Cvjetnom trgu u Zagrebu u sklopu turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk.
Dan koji vam nismo predstavili, a dogodio se između izložbe i cvjetnog, bio je petak kada su tijekom cijelog dana „otvorena vrata“ bila u prostoru naše Udruge. Toga dana i sunce je bilo na našoj strani te smo sa svojim gostima mogli uživati u raznim igrama na otvorenom i druženju uz kreativnu radionicu koju je za nas i naše posjetitelje pripremila naša vrijedna volonterka Danijela.
U vrijeme našeg „provoda vani“ roditeljima naših članova održano je predavanje „Mentalno zdravlje osoba s intelektualnim teškoćama“ koje je isto tako bilo otvoreno za sve zainteresirane posjetitelje.
Toga dana naše dvorište bilo je ispunjeno veselim dječjim glasovima, smijehom i radošću i zbilja smo uživali. Veliko hvala na posjeti našim prijateljima, učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Rudolf Steiner, našim dragim volonterima i svim ostalim posjetiteljima tijekom sva tri dana:). Bez vas i vaše podrške mnogo toga bi bilo samo naša ideja ali uz vašu pomoć od ideje nastane djelo.

 


Skip to content