Daruj prijatelja svoga i usreći prijatelja moga

Daruj prijatelja svoga i usreći prijatelja moga

Category : Objave

U vrijeme kada život brojimo u sekundama i trčimo za svojim snovima ne stignemo stati, doživjeti ljude oko sebe i dozvoliti im da podijele s nama svoje snove. Možda kada bi stali i otvorili svoja srca te podijelili dio sebe s drugima, možda bi tada shvatili da tuđi snovi i nisu tako puno drugačiji od naših te da isti ti „ne mnogo drugačiji“ snovi mijenjaju, oblikuju i  bogate naše, koje sanjamo. Djeca s teškoćama u razvoju kao i osobe s intelektualnim teškoćama također imaju svoje snove, kao svi ostali. Njihovi se snovi ne razlikuju mnogo od ostalih. Udruga „Korak dalje“ Daruvar već punih petnaest godina pokušava svojim radom utjecati na ostvarenje snova djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.

Naime, netko želi prijatelja, a netko samo želi biti prijatelj, netko želi igru, netko želi biti dobar u nečemu, netko želi nešto reći da ga drugi mogu razumjeti, a netko jednostavno samo želi biti tu i smiješiti se drugima. Sreća se nalazi u malim stvarima, a djeca s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama imaju najveću mogućnost za ostvarenje te sreće budući da su im želje skromne, a srca velika. Ali unatoč tome, postoje prepreke u ostvarenju čak i tih malih želja stoga je potrebna Vaša pomoć i podrška.

Ponosni smo na naše članove koji nas svakodnevno hrane s pozitivizmom i humorom te nam na taj način bogate snove naših užurbanih života. Taj predivni osjećaj voljeli bi podijeliti i sa Vama i na neki način povezati naše živote. Kroz suradnju s obrtom Lava omogućavamo međusobno povezivanje Udruge i naših članova s brojnim subjektima na širokom području naše zemlje. Naime, narudžbom predmeta iz ponuđenog asortimana s logom Udruge „Korak dalje“ Daruvar svatko ima priliku doprinijeti ostvarenju snova djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama. Također, na svaki predmet uz logo Udruge može stajati i logo Vaše tvrtke/obrta/organizacije te na taj način možete promovirati svoj rad. Mogu se naručiti majice (različitih veličina), šalice i podloge za miš.

Narudžbom navedenih predmeta donirate Udruzi „Korak dalje“ Daruvar i njezinim članovima sredstva za daljnje uspješno djelovanje, a pri tome dobivate kvalitetne i funkcionalne darove kojima dalje možete obradovati Vaše partnere, suradnike, djelatnike i brojne druge.  Na taj način lanac dobrih djela polako se povećava.

Nudimo Vam priliku da darujete svoje prijatelje, poznanike, suradnike, a pri tome usrećite druge i sudjelujete u stvaranju dugačkog lanca sreće.

„Daruj prijatelja svoga i usreći prijatelja moga!“

Veliko hvala!


Skip to content