Domjenak

Domjenak

Category : Objave

Ove godine mi smo probili led i već na početku prosinca održali Božićni domjenak. Ako to ide po zasluzi mora da smo ove godine bili jaaaaako dobri, e pa ako je tako obećajemo da se nećemo kvariti i nastavljamo sa svojom misijom i dalje.

Ali priča oko našeg Božićnog domjenka počela je puno ranije, u vrijeme kada je sunce u podne visoko na nebu i kada mislimo samo na sladoled i kupanje. Tada su neki od naših članova imali prilike upoznati g. Ivana i g. Boba, članove Baptističke crkve Daruvar, i nakon par susreta oni su postali naši prijatelji. Posjetili su nas u Udruzi, upoznali naše članove, naš rad i predložili da će ove godine sudjelovati u realizaciji Božićnog domjenka.

Vrhunac naše suradnje održan je ovaj tjedan na domjenku u Hotelu Mladimir na koji nije mogao doći, glavom i bradom Djed Božićnjak ali je poslao svog pomoćnika i to glavom i crvenim nosom KLAUNA koji je svojim programom i „male“ i „velike“ među nama razveselio, nasmijao, raspjevao i svojim klaunovskim moćima na nas sve prenio svoju veselu i pozitivnu energiju.

Pred kraj programa bilo je vrijeme za božićno darivanje i tu je u pomoć klaunu uskočio mali vilenjak kako bi se klaun stigao svakom našem članu obratiti i pružiti mu njegov dar.
Jedno veliko skupno hvala šaljemo Ivanu i Bobu na njihovoj ideji i gđi. Dragici što nam je omogućila da ideju sprovedemo u divnom ambijentu.
Kako nam je veselo i šareno bilo slobodno pogledajte.


Skip to content