Edukativne radionice „Skupa je zanimljivije“ za djecu s teškoćama u razvoju i njihovu braću i sestre

Edukativne radionice „Skupa je zanimljivije“ za djecu s teškoćama u razvoju i njihovu braću i sestre

Category : Objave

U utorak 06. srpnja, održana je 6. radionica u ciklusu „Skupa je zanimljivije“ u sklopu projekta „Korakovci na usluzi“. Tema ove radionice bilo je Zdravlje zuba i higijena tijela. Na radionici smo utvrdili koja hrana je dobra za naše zube, a koja nam šteti. Također smo zanimljivim igricama naučili što sve koristimo za higijenu tijela.

Radionica je jedna od 18 radionica u ciklusu edukativnih radionica namijenjenih djeci s teškoćama u razvoju i njihovoj braći i sestrama, i cilj je da u naš rad uključimo i što više članova obitelji te da braća i sestre zajedno sudjeluju u različitim aktivnostima.

Projektom želimo stvoriti mogućnosti za jednakopravno sudjelovanje u aktivnostima s vršnjacima, zajedničko učenje, druženje i izražavanje djece s teškoćama u razvoju i one urednog razvoja.

Pružanjem podrške cijeloj obitelji doprinosimo održavanju kvalitetnih obiteljskih odnosa među svim članovima obitelji koji su nužni za rast i razvoj sve djece.

Projekt „Korakovci na usluzi – socijalno uključivanje djece s teškoćama i njihovih obitelji u zajednicu osiguravanjem kvalitetnih socijalnih usluga“ u vrijednosti od 1.312.305,19 kuna je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

 


Skip to content