Gradnja drvene kućice pri kraju

Gradnja drvene kućice pri kraju

Category : Objave

Građevinski radovi na našoj drvenoj kućici polako se primiču kraju. Zidovi su okrečeni, podovi postavljeni, a fasada prebojana. Preostaje još samo završiti električne instalacije, urediti ulazni prag i dovršiti posljednje detalje.

Kućica je napravljena vlastitim sredstvima, uz velikodušnu pomoć donacija, i u potpunosti vlastitim radnim snagama. Našem glavnom majstoru svesrdnu pomoć pružili su korisnici poludnevnog boravka. Naši članovi su sudjelovali u svim fazama izgradnje: postavljali su knauf, išli u nabavu materijala, pomagali pri ugradnji stolarije, krečili, brusili i bojali.

Sada nam preostaje ugraditi sustav grijanja i hlađenja te prostor opremiti za rad. Planiramo nabaviti klimu, radni stol i stolice, police i ormar za literaturu i materijale, laptop, projektor i platno, kao i prostor ugodno urediti za rad (nabaviti zastore, ukrase i slike). Također je potrebno nabaviti i ljestve za pristup skladišnom prostoru.
Želimo osigurati ugodan i funkcionalan prostor, prikladan za više različitih aktivnosti.

Koristit će se za individualan i grupni rad s korisnicima, za potrebe zaposlenika, održavanje grupi podrške i roditeljskih sastanaka te različite edukacije. Uvjereni smo da ćemo prostor dobro iskoristiti.

Ukoliko i VI želite doprinijeti opremanju kućice i podržati rad Udruge, donirati možete na račun:
PBZ: HR97 2340 0091 1100 7909 3
ZABA HR29 2360 0001 1020 9163 5
Za uplatu mobilnim bankarstvom možete skenirati i kod:
PBZ                                                             ZABA


Skip to content