Grawe osiguranje i Korakovci

Grawe osiguranje i Korakovci

Category : Objave

Kada se zasukaju rukavi, donese hrpa dobre volje i kada sve to još začini sa odličnim roštiljem, dan ne može biti neuspješan niti tmuran. Rezultat koji se postigne na kraju jednog tako bogatog dana postaje vječan kroz naše sjećanje na odlično druženje i rad. Jedan takav „vječan“ dan imali su Korakovci i njihovi dragi prijatelji, djelatnici Grawe osiguranja.

Taj dan zajedničkim snagama učinili smo mnogo više od lijepo uređene drvene stolarije na zgradi Udruge. Taj dan postali smo pravi tim, s različitim mišljenjima, s različitim načinom komuniciranja, različitim vrstama spretnosti, različitim zaduženjima, ali s istom voljom, pjesmom i željom za zajedničkim uspjehom. Taj dan bili smo svi isti (bijeli od boje )!!!

Zajednički trud morao se nagraditi i zajedničkom feštom uz pjesmu i prefini roštilj. Tko god je bio s nama mogao je vidjeti timski duh koji je u svakom trenutku bio pokretačka snaga umornim rukama.

Opće je poznato da je akcija tamo gdje su Korakovci i  da se uz zasukane rukave uvijek nešto radi i stvara, a naravno uz to uvijek mora biti i neka feštica… ali fešta nije naša pokretačka snaga, to je ljubav koju volimo dijeliti s drugima i kojoj se posebno radujemo kada nam se pruža. Pa ako ste imalo slični nama, dakle volite ljubav, dođite se družiti sa nama. Naša vrata su vam uvijek širom otvorena kao i naša srca.

Još jednom se želimo zahvaliti djelatnicima Grawe osiguranja koji su nam poklonili tako lijep dan koji ćemo pamtiti po odličnom društvu, pjesmi, zajedničkom radu i ukusnom roštilju. Hvala na dobroj volji i velikome trudu!!!!


Skip to content