Izlet

Izlet

Category : Objave

21. svibnja 2015. krenuli smo put Zagreba na naš prvi samostalan izlet (čitamo „bez roditelja“). Prema planu prepješaćili smo cijeli Gornji grad unatoč kiši koja je padala bez prestanka. Posjetili smo i Katedralu i cijelu je islikali, uzduž i popreko. Nakon višesatne šetnje po kiši, nismo narasli ali smo ogladnjeli te smo kao prava gospoda zauzeli najbolje mjesto u restoranu „Kaptolska klet“ gdje smo sreli i gospodina Špićeka.

Hrana je bila vrhunska i definitivno se jednom drugom prilikom gospoda ponovno vraćaju na isto mjesto, za isti stol. S punim trbusima i žarkom molitvom da kiša prestane kako bi mogli posjetiti Zoološki vrt krenuli smo autobusom po mokrim cestama „nagužvanog“ Zagreba. Budući da nam ovaj put nije bilo suđeno da popijemo piće sa stanovnicima Zoološkog vrta, odlučili smo da se ne predajemo i žurnim okretajim kotača i spretnošću našeg vozača završili u Tehničkom muzeju uletivši u proces proizvodnje novca kroz godine.

Pravili smo se da smo bankari, štampali vlastiti novac i naučili mnogo o tom malom komadu papira. Neki su željeli i poletjeti u starim letjelicama, neki voziti motor kroz muzej, a neki su odlučili biti neavanturisti. Sve u svemu, ovo je jednoglasna odluka: NAJBOLJI IZLET DO SADA (ponovno čitamo „bez roditelja“) koji je završio zajedničkim koncertom održanim u autobusu, na autocesti A3 u organizaciji korisnika poludnevnog boravka Udruge „Korak dalje“ Daruvar.


Skip to content