Koračajmo i mislimo zeleno

Koračajmo i mislimo zeleno

Category : Objave

Predsjednica Udruge „Korak dalje“ Daruvar Vesna Rohlik je u srijedu, 14.10.2015. god. u Zagrebu, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava projektu udruge u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. u vrijednosti od 50.000,00 kn.

Potpisivanju ugovora nazočile su u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta mr.sc.Vera Šutalo, načelnica Sektora za zajedničke poslove i programe te Ivana Pilko Čunčić, voditeljica Službe za posebne programe, strategije i međunarodnu suradnju.

MZOS logo

Navedeni Projekt pod imenom „Koračajmo i mislimo zeleno“ počinje u studenoga 2015. godine i trajati će do kolovoza 2016. godine i obuhvaća aktivnosti usmjerene našim nominalnim članovima s ciljem podizanja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji unapređenjem izvaninstitucionalnih aktivnosti usmjerenih na razvoj znanja i vještina o zdravim načinima života, očuvanju prirode i o njezinom održivom razvoju.


Skip to content