Lava i Korak dalje

Lava i Korak dalje

Category : Objave

image001

Obraćamo Vam se ovim putem kako bi Vas upoznali sa zajedničkim projektom Udruge Korak dalje i obrta Lava. Svrha djelovanja Udruge „Korak dalje“ Daruvar je zaštita prava i interesa, pružanje i unapređenje izvaninstitucionalne pomoći osobama s mentalnom retardacijom i djeci s teškoćama u razvoju te njihovim roditeljima/skrbnicima, pružanje stručne pomoći osobama s mentalnom retardacijom, djeci s teškoćama u razvoju te njihovim obiteljima, organiziranje i udruživanje roditelja/skrbnika, stručnjaka i drugih osoba koje se susreću s osobama s mentalnom retardacijom i djecom s teškoćama u razvoju, poticanje razvoja svijesti građanstva o pravima osoba s invaliditetom te doprinošenju razvoju civilnog društva kroz senzibiliziranje na prihvaćanje različitosti i razvijanje tolerancije, sa svrhom prevencije institucionalizacije osoba s mentalnom retardacijom te poboljšanje kvalitete življenja osoba s mentalnom retardacijom, djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

image003

Lava svoje poslovanje orijentira na područje oglašavanja i marketinga. Iznimne rezultate pokazali smo u organizaciji i provedbi volonterskih projekata usmjerenih djeci. Uključiti se možete kupnjom majica sa porukom Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Korak dalje“ Daruvar. Ono što nudimo Vama koji želite pomoći i uključiti se u ovaj hvalevrijedan projekt je apliciranje Vašeg loga na istu tu majicu što se dodatno NE naplaćuje.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te ju možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlenike, i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovirat ćemo Vašu kompaniju/tvrtku i prikupiti financijska sredstva za ovu udrugu.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz vašu županiju?
Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati prema drugima svijest o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekt Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Korak dalje“ Daruvar i obrta Lava.

image004

Cijena jedne majice je 80kn+PDV (muške, ženske i dječje majice), a uključiti se možete kroz kupnju majica. Kupnjom 10 majica ili više, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Korak dalje“ Daruvar uvrstit će Vas na popis donatora/sponzora na svojoj web stranici kako bi Vam se još više zahvalila na Vašem velikom srcu!

Narudžbu možete ostvariti putem e-maila: marica@lava-centar.hr ili na broj telefona:  091/603-8631


Skip to content