Lijepi izvještaj jednog lijepog događaja

Lijepi izvještaj jednog lijepog događaja

Category : Objave

Baš je lijep ovaj današnji dan…

Sunce sja…

Ptice pjevaju…

Trava  zeleni…

A OŠ Bastaji ima prekrasnu knjižnicu. 😀

Kako? Zašto?

E pa ovako… sve dobre ideje rode se kada različiti ljudi ujedine svoju volju i znanje u zajednički cilj i upotrijebe svoje snage u ostvarenje istoga. Tako su Udruga „Korak dalje“ Daruvar i OŠ Bastaji odlučili zajedno učiniti nešto kako bi cilj koji ih spaja bio ostvaren. Taj zajednički cilj odnosi se na ostvarenje boljeg i kvalitetnijeg života djece. Upravo danas smo to „nešto“, na čemu smo radili zadnjih dva mjeseca, otvorili i pokazali svoj djeci u školi. Naime, djeca u OŠ Bastaji dobili su prekrasno i veselo uređenu knjižnicu punu dječjih knjiga, slikovnica, društvenih igara, školskog i kreativnog materijala te stolno računalo za daljnji njihov rad i razvoj.

Novi izgled knjižnica je dobila zahvaljujući građanskoj akciji pod nazivom „Kutak za slobodan trenutak“ koja je financirana od strane Regionalne zaklade za lokalni razvoj „Zamah“ u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. U ovoj građanskoj akciji sudjelovali su građani Grada Daruvara, članovi Udruge „Korak dalje“ Daruvar i njezini prijatelji te Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar donirajući svoje knjige, slikovnice i društvene igre. Također, cijeloj akciji pridružila se i Općina Đulovac svojom donacijom pomoću koje je nabavljen radni stol i stolica, printer i plastifikator.

Današnje svečano otvorenje knjižnice uveličali su i sami učenici škole s predivnim i bogatim programom. Današnji dan prepun je smijeha, veselja, riječi hvale i kreativnosti. Neka nam ovaj dan potraje što duže jer je hvale vrijedan!!!

A vi? Što se Vama lijepog dogodilo danas???

Možda ne ovoliko puno koliko je nama, ali svaki dan ima nešto lijepo u sebi jer ako dobro  pogledate oko sebe, primijetiti ćete ljepotu života! A što će tek sutra biti?!?! 😀


Skip to content