Naših 15 godina postojanja

Naših 15 godina postojanja

Category : Objave

Dream team podrazumijeva najbolje od najboljeg spojeno u uspješnu i složnu cjelinu. E, pa upravo smo to mi u Udruzi „Korak dalje“ Daruvar. Dream team koji okuplja najbolje i najrazličitije od najboljeg! Naime, imamo odlične zabavljače, sportaše, konobare, „pčelice radilice“, plesače, glumce… sve je to dio naše male Udruge.

Naš dream team jučer je pokazao svoju pravu snagu. Naime, proslavili smo svojih pravih „pubertetskih“ 15 godina rada. Proslavili smo ih baš onako pravo veselo, baš na naš način!!!! Jer mi baš volimo biti mi (baš pubertetski, zar ne )!

Samo da ste nas mogli vidjeti! Svi na jednome mjestu, toliko različiti, a opet kao jedno! Sve smo odradili savršeno: vođenje programa, govori, recitacija, ples i pjesma, hrana, kolači, jagode (HVALA NA JAGODAMA!!) piće, glazba, druženje, kreativna radionica, sportske igre….sve…

Ali i bez navedenog opet bi sve bilo savršeno jer kada se svi spojimo ne može biti nikako drugačije. Svatko od nas donosi nešto lijepo i pozitivno te krajnji rezultat mora biti nešto odlično! Pa kada smo mi takvi, skroz na skroz odlični!!!! Zato i jesmo dream team čija snaga leži u ogromnoj količini ljubavi, koju donosi svaki član kada se skupimo svi na jednome mjestu!

15 godina je iza nas! Još uvijek s nevjericom prebrojavamo prste tri ruke i ne možemo vjerovati da je toliko prošlo… mnoge stvari su iza nas…mnoge pobjede, porazi, iskustva, lijepa sjećanja… mnogo toga stane u 15 godina rada!

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način ostavili trag na našem putu dugom petraest godina. Onima koji su ostavili lijep trag, hvala na podršci i vjetru u leđa da idemo još 15 koraka naprijed. Također hvala i onima koji su postavljali prepreke na našem putu jer nakon svake savladane prepreke, nastavili smo dalje jači i sigurniji u svoju snagu.
Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji proslave našeg petnaestogodišnjeg puta!

Hvala i gostima koji su uveličali našu proslavu!

A veliko hvala svakom članu Udruge „Korak dalje“ Daruvar!!!

Zbog njih je svaki korak na tom putu učinjen!!!!! Veliko hvala za povjerenje! Veliko hvala za ljubav koju nam svakodnevno poklanjate!!!! Veliko hvala što ste baš takvi kakvi jeste!!!
I veliko hvala što zajedno s nama sanjate sljedećih 15 godina!!!!!!!!!
Voli vas sve Dream team Udruge „Korak dalje“ Daruvar


Skip to content