Promjena voditeljice grupa podrške za roditelje djece s teškoćama u razvoju

Promjena voditeljice grupa podrške za roditelje djece s teškoćama u razvoju

Category : Objave

Nakon dugogodišnje, vrlo uspješne suradnje rastajemo se (zasad) s našom stručnom suradnicom, psihologinjom Adrijanom Hnojčik. Adrijana je godinama vodila grupe podrške za roditelje djece s teškoćama u razvoju. Mame su imale priliku družiti se s osobama u sličnim životnim situacijama, podijeliti svoje brige, strahove i nesigurnosti te naučiti više o sebi, kao i različite strategije nošenja sa stresom. Tijekom godina se razvila bliska skupina žena koje su si međusobno pomoć i podrška.

Adrijani želimo puno uspjeha i sve najbolje u daljnjem profesionalnom i privatnom životu, a sa grupama podrške nastavljamo pod vodstvom psihologinje Elizabete Sabljić.

Svi sudionici su se pokazali i više nego dorasli izazovu koji donosi ovakva promjena te smo ju iskoristili da u grupu uključimo i nove roditelje.

Grupe podrške se održavaju jednom mjesečno, istovremeno s igraonicama i radionicama za djecu s teškoćama u razvoju i njihova braće i sestre „Skupa je zanimljivije“, u sklopu projekta „Korakovci na usluzi“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.


Skip to content