Sportski susreti u Križevcima

Sportski susreti u Križevcima

Category : Objave

U srijedu, 17.8.2022., s našim najmlađim članovima sudjelovali smo na Sportskom susretu u organizaciji naših projektnih partnera, Udruge „Maslačak“ Križevci. Susret je organiziran u sklopu EU projekta „Korakovci na usluzi“ kojim želimo potaknuti socijalno uključivanje djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji u zajednicu osiguravanjem kvalitetnih socijalnih usluga.

Domaćini su nas ljubazno ugostili, osigurali osvježenje i osmislili sportski događaj s igrama za svačiji ukus. Tako su se naši klinci (i neke mame) zajedno s Maslačcima okušali u skakanju u vreći, nošenju jaja u žlici (i to pravih, i nijedno nije razbijeno), kotrljanju lopte, potezanju užeta i u konačnici u uzbudljivoj igri graničara. Svima nam je bilo zabavno, i jedva čekamo priču ponoviti ovdje kod nas u Daruvaru.

Sportske igre su jedan od planiranih događaja kojima povezujemo članove naše udruge s članovima naših partnerskih organizacija. Projekt „Korakovci na usluzi – socijalno uključivanje djece s teškoćama i njihovih obitelji u zajednicu osiguravanjem kvalitetnih socijalnih usluga“ financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

 


Skip to content