Susret klubova

Susret klubova

Category : Objave

Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih organiziralo je 30. i 31. svibnja 2015. godine 6. Susret klubova osoba s intelektualnim teškoćama u Gradu mladih, na kojima smo i mi sudjelovali i pokazali svoju snagu i izdržljivost.

Rano ujutro krenuli smo s kombijem prema Zagrebu s posebnom željom za osvajanjem medalja.

Prema programu Susreta prvo smo se dobro najeli kako bi bili što jači nakon čega smo sudjelovali u mimohodu svih sudionika i ponosno predstavljali našu Udrugu. Poslije mimohoda napokon je došao red i za natjecateljske igre. Tako smo sudjelovali na sportskim igrama: bacanje lopte pomoću platna, nošenje loptice u žlici, karike na marike, kotrljanje lopte palicom, potezanje konopa, bacanje loptice u koš, skakanje u vreći te štafeta s kvačicama pri čemu smo se ludo zabavili i nasmijali.

Svi smo se iscrpili i ogladnili tako da smo uživali u večeri koja je organizirana za sve sudionike sportskih igara. Nakon obilne večere objavljeni su rezultati sportskih natjecanja i ponosno objavljujemo da smo osvojili 2. mjesto u bacanju lopte pomoću platna i 3. mjesto u nošenju loptice u žlici. Dokazali smo da možemo i jako smo sretni zbog toga. Naša Udruga ima prave sportaše!!!


Skip to content