ŽIVO, ŽIVO, SAMO ŽIVO! ! !

ŽIVO, ŽIVO, SAMO ŽIVO! ! !

Category : Objave

Prošli tjedan bio je pun predivnih događaja… srca napunjena za nove pothvate i izazove!

Započeli smo s Danima otvorenih vrata kroz koja smo tri dana nudili različite aktivnosti za naše volontere i članove. Ponedjeljak je bio rezerviran za naše improvizirano kino i kokice nakon čega smo se lijepo podružili kroz radionicu „Lijepo mi je s tobom“. U utorak smo posjetili vatrogasce u našem gradu i podružili se s njima nakon što su nam pokazali čime se bave. Također, za utorak smo dogovorili popodnevnu kavicu s kolačima s našim gradonačelnikom gospodinom Rohlikom i njegovim zamjenicama, gospođom Pilat i gospođom Djedović.

Uz ugodan i opušten razgovor podijelili smo međusobno ideje što i kako bi promijenili u našem malom gradu. Srijeda je bila rezervirana za naše najmlađe članove i njihove roditelje. Dok su se djeca družila i igrala u igraonici s volonterima, njihovi roditelji su se također „igrani“ na radionici „Moje dijete i ja“. Bilo nam je super! Uživali smo sva tri dana i hvala svima koji su ih proveli sa nama.

Kruna događaja prošlog tjedna je naše slavlje 15 godina postojanja i kontinuiranog rada Udruge „Korak dalje“ Daruvar. Predivan dan, predivno vrijeme, predivni prijatelji i gosti i odličan program učinili su ovu obljetnicu posebnom.

Želimo još najmanje dva puta petnaest godina druženja sa svima vama.  😀

A nakon svega navedenog, u subotu 28.05. odvezli smo se u Ludbreg na sportske igre i pokupili medalje i osvojili druga mjesta!!!! Bravo naši „Korakovci“….

Eto…buran tjedan ali mi se stajemo. Nismo se umorili jer nas život tjera da učinimo još puno koraka dalje prema  mnogim lijepim iskustvima, avanturama i događajima, koji nas čekaju „iza čoška“!!!


Skip to content